A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 16.02.2021 11:07
Кількість переглядів: 906

Фото без описуВчора, 15 лютого, в сесійному залі Іваничівської селищної ради відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан.

Хвилиною мовчання  учасники заходу вшанували пам'ять воїнів, полеглих у боях та поклали квіти до пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають»

Зі словами вдячності до присутніх звернулася голова Іваничівської селищної ради Лідія Томашевська, яка подякувала воїнам– інтернаціоналістам за мужність, героїчне виконання свого громадянського обов'язку та побажала міцного здоров'я, добробуту,  невичерпних сил, злагоди та миру.  Подякою Іваничівської селищної ради за героїзм і мужність, проявлені під час виконання інтернаціонального обов’язку в Афганістані та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, 32-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан  та подарунковими сертифікатами було нагороджено усіх 24 жителів громади, що брали участь у бойових діях на території інших держав.

До привітань також приєдналися голова районної ветеранської організації працівників органів внутрішніх справ Геннадій Чупахін та голова районної організації ветеранів (воїнів-інтернаціоналістів) війни в Афганістані Петро Мазурок.

Чудовим доповненням до щирих слів виступаючих стали музичні вітання у виконанні  працівників КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту Іваничівської селищної ради» та Дитячої музичної школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора