A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

КНП «Іваничівська центральна районна лікарня» переходить у комунальну власність Іваничівської селищної ради

Дата: 11.02.2021 17:44
Кількість переглядів: 1542

Фото без описуЗ ініціативи селищного голови 10 лютого 2021 року відбулась робоча зустріч керівництва Іваничівської селищної ради та керівництва КНП «Іваничівська центральна районна лікарня» по питанню взяття цієї установи у комунальну власність селищної ради та входженням селищної ради у засновники.

Зустріч пройшла за участю селищного голови Лідії Томашевської, секретаря ради Володимира Сарабуни, заступника селищного голови Оксани Рубан, начальника фінансового відділу Тетяни Бартновської, начальника юридичного відділу Ігоря Диця, директора КНП «Іваничівська центральна районна лікарня» Алли Баранчук, працівників районної лікарні: головного бухгалтера Віталії Цаплан, економіста Олени Лебедь та юрисконсульта Світлани Лісневської, начальника виробничої дільниці ТОВ «АВАНТІ-ДЕВЕЛОПМЕНТ» Олега Новосада.

КНП «Іваничівська центральна районна лікарня» являється одним із ведучих лікувальних закладів у районі. На сьогоднішній день КНП «Іваничівська центральна районна лікарня» перебуває у договірних відносинах з Національною службою здоровя України та надає медичні послуги по пяти пакетах. Завдяки залученим коштам з Національної служби здоров’я України лікарня готова отримати дозвіл на впровадження ще п’яти видів пакетів надання медичної допомоги, що стало можливим завдяки своєчасній закупівлі дороговартісного медичного обладнання.

 Згідно бюджетного законодавства усі енергоносії медичних установ повинні оплачуватись органами місцевого самоврядування. На 2021 рік підписано відповідні меморандуми між Іваничівською, Павлівською, Поромівською та Литовезькою ОТГ щодо співфінансування витрат за енергоносії КНП «Іваничівська центральна районна лікарня» та КНП «Іваничівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги». Іваничівською селищною радою надано кошти районній лікарні на оплату енергоносіїв за січень місяць 2021 року.

На робочій зустрічі керівництва селищної ради та КНП «Іваничівська центральна районна лікарня» обговорено питання оптимізації  затрат на оплату за комунальні послуги, в тому числі, оплати за тепло. За січень місяць 2021 року оплата за використану теплову енергії складає в межах 500 000 грн., що пов’язано із значним зниженням добових температур.

Селищним головою Лідією Томашевською було піднято питання розрахунків потреб в енергоносіях та в цілому витрат по установі. Лідією Томашевською було дано доручення підготувати проекти рішень селищної ради щодо згоди Іваничівської селищної ради на входження в засновники комунального неприбуткового підприємства «Іваничівська центральна районна лікарня» та затвердження Статуту у новій редакції. Обговорено питання передачі рухомого  та нерухомого майна установи у комунальну власність Іваничівської селищної ради.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора