A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

  Проведене чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 01.02.2021 08:50
Кількість переглядів: 364

Фото без опису28 січня  2021 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Іваничівської селищної ради.  На  засіданні розглянуті питання: встановлення тарифу на теплову енергію ТОВ «АВАНТІ ДЕВЕЛОПМЕНТ», про квартирний облік громадян,  які  потребують поліпшення  житлових  умов та затвердження списків черговості та  соціальний квартирний облік, стан виконавської дисципліни по роботі з документами, роботи із зверненнями громадян,  виконання у 2020 році Програм, по яких працювала Іваничівська селищна рада.

Директор Комунальної установи  «Центр культури, дозвілля та спорту» Алла Наумук підвела підсумки роботи закладу у 2020 році. На розгляд виконкому начальник Центру надання соціальних послуг Ірина Кисла винесла звернення двох громадян про прийняття на обслуговування у відділення соціальної допомоги вдома Центру надання соціальних послуг Іваничівської селищної ради. Крім того розглянуті членами виконавчого комітету документи багатодітної матері Пасічник Н.С. про присвоєння почесного звання «Мати-героїня».

Прийняті рішення про надання дозволу на укладення договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень комісії з питань захисту прав дитини, про видачу дубліката свідоцтва про право власності на пайовий фонд СГ ТзОВ «Промагро» с. Мишів, про намір передачі в оренду майна, по яких доповів начальник юридичного відділу Юрій Дицьо.

На завершення члени виконавчого комітету внесли зміни до складу комісій, утворених виконавчим комітетом, у звязку із кадровими змінами.

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора