A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

ДО ВІДОМА ФЕРМЕРСЬКИМ ГОСПОДАРСТВАМ ТА ОДНОСІБНИКАМ

Дата: 01.02.2021 14:50
Кількість переглядів: 681

Фото без опису

Іваничівська селищна рада інформує про обов'язкове ліцензування місць зберігання пального у кількості більше ніж 200 літрів.

 

Відповідно до ст. 15 Закону України № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» зберігання пального здійснюється суб’єктами господарювання всіх форм власності за наявності ліцензії.

Річна плата за ліцензію на право зберігання пального встановлюється в розмірі 780 гривень в рік.

Суб’єкти господарювання отримують ліцензії на зберігання пального на кожне місце зберігання пального.

 

Які документи необхідно подати для отримання ліцензії?

 

Суб’єкти господарювання, що здійснюють зберігання пального, яке не реалізується іншим особам і використовується виключно для потреб власного споживання чи промислової переробки у заяві зазначають про використання пального для потреб власного споживання чи переробки, загальну місткість резервуарів та ємностей, що використовуються для зберігання пального, та їх фактичне місцезнаходження. 

 

У якій формі подається Заява ?

 

Зразки рекомендованих форм заяв розміщено на офіційному сайті ДПС .

Зразок заяви (додаток №1) на отримання ліцензії на право зберігання пального (виключно для потреб власного споживання чи промислової переробки) має виключно рекомендаційний характер.

 

Для отримання ліцензії на право зберігання пального платнику податків необхідно звернутися до ДПС за місцем здійснення відповідної діяльності з заявою та копією документів, визначеними Законом України №481.

Ліцензія видається на п'ять років.

 

З 1 квітня 2020 у разі зберігання пального без наявності ліцензії до суб'єктів господарювання застосовуватимуться фінансові санкції у розмірі 500 000 грн.

 

Отримати інформацію можна за адресою:  вулиця Ковельська, 63, Володимир-Волинський, Волинська область, 44700


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора