A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Виїзд керівництва селищної ради за участю депутатів у с.Древині

Дата: 26.01.2021 17:47
Кількість переглядів: 959

Фото без описуДепутат селищної ради від виборчого округу с.Древині Людмила Бойко підняла актуальне питання заключення договорів на вивезення твердих побутових відходів та ліквідації стихійних сміттєзвалищ у селі, обкошування місцевого кладовища.

Згідно рішення виконкому селищної ради від 29.12.2020 року №122 «Про встановлення тарифів на послуги з поводження з твердими побутовими відходами для споживачів Мишівського та Соснинського старостинських округів Іваничівської селищної ради» затверджено тарифи на вивезення твердих побутових відходів по населених пунктах громади. У разі підписання договорів із населенням – буде організована робота по вивезенню сміття від житлових будинків громадян згідно із графіком.

Під час виїзду депутатом Людмилою Бойко звернута увага присутніх на занедбану територію у центрі с. Древині («вигін»). Правилами благоустрою території населених пунктів Іваничівської селищної ради, затвердженими  рішенням селищної ради від 26.06.2020 року № 53/16, відповідальність за утримання території несе власник земельної ділянки. Селищним головою дано доручення заступнику з питань діяльності виконавчих органів Віктору Березюку вивчити питання благоустрою зазначеної земельної ділянки.

В с. Древині оглянуто стан дорожнього покриття комунальних доріг, в тому числі вулиць Зеленої та Шкільної, та доріг, утримання яких відноситься до компетенції Служби місцевих автомобільних доріг Волинської області. Селищний голова дала доручення заступнику з питань діяльності виконавчих органів Віктору Березюку включити в проект Програми по перспективах капітального та поточного ремонту доріг на 2020-2025 роки питання ремонту вулиць комунальної власності, в тому числі зазначених вулиць, комунальних доріг та доріг на території с.Древині, утримання яких відноситься до компетенції Служби місцевих автомобільних доріг Волинської області (в частині співфінасування).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора