A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Виїзд керівництва селищної ради за участю депутатів у с.Мишів.

Дата: 20.01.2021 15:58
Кількість переглядів: 657

Фото без описуДепутатом Петром Лобаєвським неодноразово піднімалось питання стихійних сміттєзвалищ на території с.Мишів та незадовільного стану утримання прилеглих територій до об’єктів приватної власності громадян, які розміщені на  колишньому колгоспному дворі в центрі села.

Згідно чинного законодавства та Правил благоустрою населених пунктів Іваничівської селищної ради, затверджених рішенням селищної ради від 26.06.2020 року №53/16, відповідальність за утримання території несе власник земельної ділянки. При огляді території колишнього колгоспного двору підтвердився факт наявності незаконних сміттєзвалищ.

З метою усунення недоліків дано ряд доручень по забезпеченню виконання Правил благоустрою, встановлено конкретні строки та відповідальність зацікавлених осіб та служб, які зобов’язані проводити контроль за благоустроєм територій.

Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Віктор Березюк, керівник ВУЖКГ смт Іваничі Петро Крась доповіли, що  у разі підписання договорів, своєчасно буде організовано робота по вивезенню сміття від садиб громадян згідно із графіком. На власників земельних ділянок, на яких утворились незаконні сміттєзвалища, будуть складені протоколи відповідними службами про адміністративні порушення.

Рішенням виконкому селищної ради від 29.12.2020 року №122 «Про встановлення тарифів на послуги з поводження з твердими побутовими відходами для споживачів Мишівського та Соснинського старостинських округів Іваничівської селищної ради» затверджено тарифи на вивезення твердих побутових відходів по населених пунктах громади.

Селищний голова дала доручення керівнику житлово-комунального господарств Петру Красю провести роз’яснювальну роботу серед жителів с.Мишів щодо підписання договорів та завершити їх укладання до 01 лютого поточого року.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора