Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Встановлення адресної таблички – необхідність!

Дата: 29.12.2020 12:17
Кількість переглядів: 1000

Фото без опису

Шановні жителі Іваничівської територіальної громади!

Нагадуємо, що згідно з Правилами благоустрою населених пунктів Іваничівської селищної ради, затвердженими рішенням Іваничівської селищної ради від 26.06.2020 №53/16 усі домогосподарства та адміністративні будівлі повинні мати адресні таблички.

Маркування на будівлях необхідне для організації простору. Табличка з номером і назвою вулиці або провулку на Вашому будинку допомагають персоналу швидкої медичної допомоги, працівникам пожежної безпеки або поліцейським оперативно ідентифікувати ваше домогосподарство і вчасно відреагувати на звернення.

Відповідно до ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів» порушення затверджених правил тягне покарання адміністративного характеру та накладання штрафних санкцій. .

Керівники підприємств, організацій, установ, незалежно від форм власності та відомчої належності, юридичні та фізичні особи, зобов’язані забезпечити наявність на кожному будинку номерних знаків з покажчиками назв вулиць, провулків.

Керівництво селищної ради закликає власників домогосподарств, керівників приватних підприємств та підприємців малого та середнього бізнесу  встановити табличку з номером і назвою вулиці за своєю адресою на фасаді житлового будинку, підприємства, закладу торгівлі або соціальної сфери.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора