A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулася третя сесія Іваничівської селищної ради восьмого скликання

Дата: 24.12.2020 14:27
Кількість переглядів: 1294

24 грудня під головуванням селищного голови Лідії Томашевської відбулася третя сесія Іваничівської селищної ради восьмого скликання. На порядок денний винесено для розгляду 10 проектів рішень.

У ході сесії затвердили персональний склад виконавчого комітету Іваничівської селищної ради, Регламент роботи Центру надання адміністративних послуг Іваничівської селищної ради в новій редакції.

Окрім того, місцеві обранці розглянули майнові питання. Зокрема, про надання згоди на прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Волинської області єдиного майнового комплексу у смт Іваничі, на вулиці Грушевського, 26, про ініціювання перед Володимир-Волинською районною радою питання безоплатної передачі майна, що знаходиться на балансі Іваничівської районної ради, безоплатної передачі майна, що знаходиться на балансі Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Іваничівської районної ради, безоплатної передачі майна, що знаходиться на балансі КНП «Іваничівський РЦПМСД»,  а саме: приміщення фельдшерсько-акушерських пунктів сіл Древині, Мишів, Іванівка, Лугове, Соснина.

Головним питанням останньої в цьому році сесії було прийняття бюджету громади на наступний рік. Оскільки проект було обговорено  на засіданнях усіх депутатських комісії та  попередньо  детально розглянутий постійною комісією селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку , враховуючи позитивні висновки профільної депутатської комісії, бюджет громади на 2021 рік успішно прийнятий.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь