Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

20 грудня відзначили День вшанування пенсіонерів та ветеранів системи Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України.

Дата: 21.12.2020 10:17
Кількість переглядів: 595

Фото без опису20 грудня в приміщенні Іваничівського відділення поліції  Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області відзначили День вшанування пенсіонерів та ветеранів системи Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України.

Вітали пенсіонерів начальник Іваничівського відділення поліції  Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області В’ячеслав Мартинюк та голова ветеранської організації асоціації ветеранів Міністерства внутрішніх справ України в Іваничівському районі Геннадій Чупахін.

У заході взяла участь селищний голова Лідія Томашевська, яка привітала із святом присутніх та вручила Подяки за віддане служіння  українському народу, активну громадську позицію під час місцевих виборів та з нагоди  свята ветеранам органів внутрішніх справ: Геннадію Чупахіну, Олександру Приступі, Володимиру Кузьмичу та Петру Глушнюку.

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора