A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

20 грудня відзначили День вшанування пенсіонерів та ветеранів системи Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України.

Дата: 21.12.2020 10:17
Кількість переглядів: 566

Фото без опису20 грудня в приміщенні Іваничівського відділення поліції  Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області відзначили День вшанування пенсіонерів та ветеранів системи Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України.

Вітали пенсіонерів начальник Іваничівського відділення поліції  Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області В’ячеслав Мартинюк та голова ветеранської організації асоціації ветеранів Міністерства внутрішніх справ України в Іваничівському районі Геннадій Чупахін.

У заході взяла участь селищний голова Лідія Томашевська, яка привітала із святом присутніх та вручила Подяки за віддане служіння  українському народу, активну громадську позицію під час місцевих виборів та з нагоди  свята ветеранам органів внутрішніх справ: Геннадію Чупахіну, Олександру Приступі, Володимиру Кузьмичу та Петру Глушнюку.

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора