A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Звернення селищного голови з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2020 14:51
Кількість переглядів: 489

Фото без опису

Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС!

14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС -людей, котрі ціною свого життя і здоров'я змогли здолати страшну трагедію, шо сталася 26 квітня 1986 року.

Завдяки героїчним зусиллям та самовідданій мужній праці сотень тисяч простих людей, які брали участь у ліквідації аварії, вдалось приборкати вогнище радіації. Вони виконали свій громадянський обов'язок і захистили людство від згубного впливу ядерної катастрофи.

Щира вдячність вам, шановні ліквідатори аварії, за справжній подвиг, за мужність, патріотизм, стійкість та самовідданість. Вклоняємося тим, хто усвідомлено й мовчки жертовно віддав своє життя, зупинив катастрофу, унеможливив її переростання у глобальний винищувальний смерч для всієї України та інших держав.

Низько схиляємо голови перед пам'яттю земляків, ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, котрі відійшли у вічність від хвороб, спричинених смертоносним атомом, співчуваємо потерпілим, які постраждали внаслідок цієї катастрофи. Світла пам'ять усім, кого немає з нами.

Нехай у кожному домі, у кожному серці буде мир. Я бажаю учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, потерпілим від цієї трагедії, їхнім родинам, здоров'я, міцності духу, оптимізму, сімейного затишку, шани і поваги від людей та довгих і щасливих років життя!

 

З повагою

селищний голова                                                      Лідія ТОМАШЕВСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора