A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

21 листопада, Україна відзначає День Гідності та Свободи.

Дата: 20.11.2020 11:31
Кількість переглядів: 715

21 листопада, Україна відзначає День Гідності та Свободи, започаткований Указом Президента від 13 листопада 2014 року. Це свято відзначається на честь початку двох революцій – Помаранчевої у 2004 році та Гідності у 2013 році. У ці дні українці вшановують патріотизм і мужність громадян, які захистили національні інтереси української держави та її європейський вибір, вчергове довели, що здатні згуртуватися навколо великої мети – свободи і незалежності.

Напередодні цього свята у центральному парку селища Іваничі відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають», пам’ятної стели Героям Небесної Сотні, Стели новітнім Героям, які загинули на сході України та Герою Небесної Сотні Сергію Байдовському, в якому взяло участь керівництво Іваничівської селищної ради, райдержадміністрації та районної ради.

Присутні вшанували хвилиною мовчання усіх, хто загинув за ідеали свободи, відстоюючи суверенітет і територіальну цілісність України.

Ми завжди пам’ятатимемо Героїв Небесної Сотні, героїв-добровольців, які прямо з Майдану йшли на фронт і віддавали життя заради України і її незалежності, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь.

Герої не вмирають!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь