A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

У Іваничівській ОТГ вчилися надавати якісні адміністративні послуги!

Дата: 12.11.2020 09:34
Кількість переглядів: 689

Фото без описуНаближення адміністративних послуг до громадян, їх доступність та висока якість – одне з основних завдань Іваничівської селищної ради.

З метою розвитку та підвищення якості послуг для населення у всіх сферах діяльності було створено Центр надання адміністративних послуг Іваничівської селищної ради.

У 2019 році громада подала заявку на участь у четвертому раунді конкурсу модернізації Центрів надання адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою» та стала учасником даного проєкту.

В рамках участі в проекті для працівників ЦНАП, спеціалістів з надання адміністративних послуг, працівників селищної ради та представників громадськості проводилися тренінги з підвищення кваліфікації. Впродовж п’яти робочих днів тренерами Програми «U-LEAD з Європою» було проведено 5 навчальних модулів. Під час проведених заходів учасники вивчали порядок надання послуг, параметри якості послуг, належну організацію їх надання, типові проблеми при наданні адміністративних послуг, ділову етику та взаємодію з відвідувачами центру надання адміністративних послуг та інших установ селищної ради, вихід зі стресових ситуацій.

Завдяки тренерам Ларисі Карпяк та Олені Ставицькій учасники тренінгу змогли отримати відповіді на актуальні питання, а також взяти участь у практичних завданнях щодо надання адміністративних послуг.

Фото без описуФото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора