A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відеоконференція громад-партнерів: Іваничі та Ерцгаузен (Німеччина).

Дата: 12.09.2020 08:36
Кількість переглядів: 450

11 вересня 2020 року відбулась відеоконференція громад-партнерів: Іваничі та Ерцгаузен (Німеччина).

Зважаючи на карантинні обмеження, зустріч представників обох муніципалітетів відбулась за допомогою платформи WebEx. У ній взяли участь бургомістерка громади Ерцгаузен Клаудіа Ланге, відповідальний за партнерське об’єднання Губертус Рідл, представник муніципалітету Ерцгаузен Герман-Жозеф, а з української сторони селищний голова Федір Войтюк, начальник відділу комунальної власності селищної ради Наталія Мазурок, депутат селищної ради Ігор Мороз та головний лікар комунального некомерційного підприємства «Іваничівський районний центр первинної медико-санітарної підготовки» Роман Киця.

Метою цієї зустрічі є продовження тісної співпраці між українською та німецькою громадами. Під час зустрічі учасники обговорили низку важливих питань. Зокрема, щодо викликів та змін, зумовлених нинішньою епідемічною ситуацією, яка унеможливлює проведення заходів, молодіжних обмінів та проєктів, про які було домовлено раніше. Представники муніципалітетів обговорили можливість подачі спільних заявок, які передбачають підтримку соціально незахищених жителів громади та придбання медичного обладнання для Іваничівської центральної районної лікарні.

Отже, незважаючи на усі виклики, спровоковані пандемією COVID-19, співпраця громад продовжується, напрацьовуються спільні плани, які, сподіваємось, вдасться успішно реалізувати. Окремо слова вдячності висловлюємо Валентині Гнасюк-Терлецькій, регіональній координаторці у Західній Україні Проєкту «Муніципальні партнерства з Україною», за допомогу в організації онлайн-конференції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь