A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

29 серпня День пам'яті захисників України

Дата: 31.08.2020 10:24
Кількість переглядів: 566

Фото без опису29 серпня в Україні вдруге офіційно відзначають День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави. Саме на ці серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії?, коли в результаті протистояння російським військам, українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення. 29 серпня 2014 року – день, коли на Сході України загинула найбільша кількість українських військових.

Фото без опису

Сьогодні, у центральному парку селища Іваничі, біля пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають» зібралося чимало краян. Сім`ї та побратими загиблих, духовенство, представники влади та громадськість – усі вони долучилися до пам`ятної панахиди, яку відслужив настоятель Свято-Покровського храму селища Іваничі, митрофорний протоієрей отець Андрій.
Присутні долучилися до загальнонаціональної хвилини мовчання, схиливши голови у скорботі та шані до загиблих.
На завершення учасники заходу поклали квіти до пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають», пам’ятної дошки загиблим під час проведення антитерористичної операції та Герою Небесної Сотні Сергію Байдовському
Слава тим людям, які не просто загинули на полі битви, а показали нам приклад, як потрібно захищати свою землю, як потрібно її любити та берегти. Це не тільки військово службовці діючої армії, а й хлопці з добровольчих батальйонів. Це ті, хто добровільно пішли захищати землю своїх батьків і внуків.
Тож пам’ятаймо кожного, хто віддав своє життя, захищаючи Україну. Адже герої живі, поки жива пам’ять про них!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора