A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Поліцейську станцію відкрито

Дата: 13.08.2020 10:03
Кількість переглядів: 991

12 серпня у смт Іваничі урочисто відкрили поліцейську станцію. Її створення та відкриття стало можливим завдяки участі в проєкті «Поліцейський офіцер громади» та фінансуванню з місцевого бюджету. Селищна рада надала приміщення для роботи поліцейського офіцера громади, зробила ремонт, закупила офісні меблі і оргтехніку, підключила інтернет. Нещодавно в рамках проєкту поліцейський громади отримав новий службовий автомобіль.
Урочисто відкрили станцію голова селищної ради Федір Войтюк, заступник селищного голови Микола Пасевич, секретар селищної ради Володимир Сарабуна, начальник Іваничівського відділення Горохівського відділу поліції ГУ Національної поліції України у Волинській області В’ячеслав Мартинюк та поліцейський офіцер громади.


Офіцером Іваничівської територіальної громади є Володимир Семенюк, який працює у правоохоронних органах 8 років. Аби стати шерифом він пройшов конкурсний відбір, тестування і поліграф, а також спеціальне навчання і практику.
Селищний голова Федір Войтюк наголосив, що поліцейський офіцер громади - це новий формат дільничного офіцера поліції, а саме його задачею є створення безпечного простору в нашій громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь