A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Стихійне сміттєзвалище ліквідовано!!!

Дата: 22.07.2020 10:50
Кількість переглядів: 628

Фото без описуКожен житель громади мріє жити в чистому, затишному та безпечному населеному пункті, проте забуває, що викидаючи сміття, створює небезпеку для себе та оточуючих. Люди, прибираючи біля своїх будинків, вивозять сміття у не відведені для цього місця, створюючи таким чином стихійні сміттєзвалища у своїх населених пунктах.


17 липня відбулось прибирання стихійного сміттєзвалища по вулиці Львівській в смт Іваничі. Зважаючи на численні скарги жителів даної вулиці, за ініціативи та фінансування Іваничівської селищної ради було прибрано сміття та наведено порядок на вулиці. Роботи виконав приватний підприємець Юрій Крась. Таким чином вдалось позбутись одного несанкціонованого сміттєзвалища.
Звертаємося до жителів смт Іваничі: «Укладайте угоди на поводження з побутовими відходами з виробничим управлінням житлово-комунального господарства смт Іваничі. Вартість послуги на вивіз сміття з розрахунку на одного мешканця будинку в місяць – 13,72 грн.
Не будьте байдужими, дотримуйтеся елементарних санітарних норм та не викидайте сміття на не відведених для цього ділянках. Адже стихійні сміттєзвалища не тільки створюють занедбаний вигляд населених пунктів громади, а й є джерелом негативного впливу на довкілля, від стану якого залежить здоров’я кожного з нас».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора