A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

21 червня – День медичних працівників

Дата: 19.06.2020 15:13
Кількість переглядів: 510

Фото без опису19 червня, напередодні професійного свята, в актовому залі районної ради відбулось нагородження медиків з нагоди Дня медичного працівника.

Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професія медика завжди була однією з найнеобхідніших і найшанованіших. За сумлінну і плідну професійну діяльність, самовіддану працю, особистий внесок у кваліфіковане надання медичних послуг жителям Іваничівської громади та з нагоди Дня медичного працівника подяки від селищного голови Федора Войтюка вручив заступник селищного голови Віктор Березюк медичним працівникам: Маринюк Богдані медичній сестрі приймального відділення та Роману Стецьковичу рентгенолаборанту рентгенкабінету Іваничівської центральної районної лікарні, Світлані Бадивській та Оксані Парфенюк – медичним сестрам Іваничівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, Людмилі Шльомі - медичній сестрі з медицини невідкладних станів Іваничівського відділення екстреної медичної допомоги.

Фото без описуЗаступник селищного голови Микола Пасевич привітав працівників ФАПів, які знаходяться на території Іваничівської селищної ради, висловив їм теплі слова вдячності та побажав, щоб обрана професія завжди приносила задоволення, додавала ритму і сенсу життя.
За сумлінну і добросовісну працю на ниві охорони здоров’я та з нагоди професійного свята працівники ФАПів: Наталія Ясейко, Галина Романюк, Вікторія Ковальчук, Ірина Сушик, Віта Мазурок, Галина Чмута та Лариса Стульська отримали подяки та подарункові сертифікати від Іваничівської селищної ради.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора