A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

3 червня   відбулось   засідання 52 позачергової сесії Іваничівської селищної ради

Дата: 04.06.2020 10:12
Кількість переглядів: 1195

 

Фото без опису 3 червня   відбулось   засідання 52 позачергової сесії Іваничівської селищної ради,  на  порядок денний якої було винесено 7  питань, попередньо розглянутих на засіданнях постійних комісій.

Депутати підтримали рішення  про розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок сільсь-когосподарського призначення, приватизації  об’єкта комунальної власності Іваничівської селищної ради шляхом продажу через електронну торгову систему: нежитлове приміщення (частина колишнього магазину), розташоване за адресою: Волинська обл., Іваничівський р-н, смт Іваничі, вул. Заводська, 10 м, площею 840.1 кв.

Оскільки створено Центр надання адміністративних послуг Іваничівської селищної ради, то прийнято ряд документів щодо діяльності ЦНАП та віддалених робочих місць ЦНАП у селах Мишів та Соснина.   Зокрема рішенням сесії  внесено зміни до Плану прийняття регуляторних актів на 2020 рік для затвердження регламенту роботи ЦНАП, затверджено графік роботи ЦНАП та віддалених робочих місць у селах Мишів та Соснина, а також Концепцію розвитку системи надання адміністративних послуг в Іваничівській селищній раді на 2020-2022 роки.

Наступним питанням  було  внесення змін до рішення селищної ради від 23.12.2019 року № 46/6 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».   Згідно з даним рішенням, розподілено кошти субвенції з обласного бюджету на забезпечення  якісної, сучасної  та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» в сумі 374 704 грн. на придбання засобів навчання, обладнання, меблів, комп’ютерного обладнання для початкових класів, також з селищного бюджету виділено 128 604 грн на  придбання обладнання та матеріалів для облаштування навчальних кабінетів учнів 1 класів.   Крім того, з селищного бюджету виділено кошти в сумі 450 000 гривень для  співфінансування капітального ремонту  вулиці Миру з виїздом на вулицю Банківську  в смт Іваничі, на ремонт якої з обласного бюджету виділено 1 000 000 гривень,  а також   608 000 гривень -  на  співфінансування видатків по придбанню шкільного автобуса.  

Під час засідання розглянуто  ще ряд питань, що стосуються фінансування установ освіти та культури Іваничівської селищної ради та прийняті  по них відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора