Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Невтомна праця іваничівських комунальників – запорука ошатного селища.

Дата: 25.05.2020 14:17
Кількість переглядів: 591

Фото без описуІз настанням весни працівники виробничого управління житлово-комунального господарства смт Іваничі проводять планові роботи із благоустрою населених пунктів громади. Іваничівська селищна рада приділяє значну увагу цій ділянці роботи та, незважаючи на складну економічну ситуацію в державі, фінансує галузь «Організація благоустрою населених пунктів».

Цьогоріч із селищного бюджету на проведення благоустрою щомісяця виділяються кошти в сумі 150 тисяч гривень, що дає можливість проводити відповідні роботи та регулярно отримувати заробітну плату працівникам галузі «Організація благоустрою населених пунктів», завдяки яким громада є чистою та ошатною. Станом на 20.05.2020 року заробітну плату працівникам благоустрою виплачено за квітень. На даний час проводиться косіння трави на газонах та висаджуються квіти на клумбах у селищі Іваничі.
Також Іваничівською селищною радою на сесії 27 лютого 2020 року було виділено кошти в сумі 24 тисячі гривень на придбання лампочок та фотореллє, щоб забезпечити роботу вуличного освітлення в населених пунктах громади.
На відміну від благоустрою, у галузі водопостачання, водовідведення, збирання, вивезення та складування твердих побутових відходів картина набагато складніша, адже ця послуга повністю фінансується коштом споживачів. Жителі громади, отримавши квитанції, повинні вчасно сплатити за надані послуги. Проте за інформацією ВУЖКГ, станом на 01.05.2020 року заборгованість споживачів за надані комунальні послуги становить 266 тис 927 грн, а саме:
- водопостачання - 105190,16 грн;
- водовідведення – 68424,18 грн;
- збирання, вивезення та складування твердих побутових відходів – 70598,6 грн ;
- квартплата – 22714 грн ( заборгованість станом на 01.03.2020 року).
Звичайно, заборгованість населення негативно впливає на виплату заробітної плати працівникам комунальної служби, які займаються водопостачанням та водовідведенням, вивезенням сміття. Тому кожен житель громади, виконавши свій обов’язок, а саме заплативши за комунальні послуги, посприяє ефективній роботі комунальної служби та вчасній виплаті заробітної плати людям, які дбають про ваш комфорт та затишок. Адже усі хочуть жити в чистих, охайних, заквітчаних населених пунктах, в яких немає проблем з водопостачанням, водовідведенням, вивезенням сміття, в яких світять усі лампочки, відремонтовані дороги, тротуари.
Отож, дбаючи про добробут комунальників, не забувайте про свої обов’язки, цінуйте працю людей та вчасно сплачуйте за спожиті послуги!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора