A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

День пам’яті та примирення – символ перемоги над нацизмом

Дата: 08.05.2020 14:04
Кількість переглядів: 787

Фото без описуСьогодні, 8 травня, вся Україна та світ вшановує День пам’яті та примирення – символ перемоги над нацизмом. Саме в цей день, 75 років тому, нацистська Німеччина оголосила про капітуляцію у Другій світовій війні.


Традиційно у смт Іваничі на Меморіалі Слави збираються представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, працівники установ, організацій селища, учнівський та педагогічні колективи, небайдужі іваничівці аби вшанувати тих, хто поклав своє життя за мир на землі.
Сьогодні, зважаючи на карантинні заходи, віддати шану полеглим героям прийшли очільники району, Іваничівської селищної ради, настоятелі Свято-Покровського храму селища Іваничі.
Присутні згадали полеглих героїв у молитві, вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих у Другій світовій війні та тих, хто поклав своє життя за мир та незалежність нашої держави.
Опісля голова районної державної адміністрації Микола Смаль, заступник селищного голови Микола Пасевич, керуюча справами Іваничівської районної ради Ніна Шумська та усі присутні поклали квіти до підніжжя стели загиблим за Батьківщину у Меморіалі Слави та до пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора