A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Звернення голови селищної ради з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2020 10:58
Кількість переглядів: 786

         

    Шановні ветерани та учасники бойових дій, жителі громади!


Ці світлі травневі дні, у які ми відзначаємо День пам’яті та примирення та 75-ту річницю Перемоги над нацизмом, покликані об’єднати українську націю, вшанувати подвиг усього українського народу у Другій світовій війні, незалежно від переконань та політичної спрямованості, учасників визвольного руху, жертв нацизму, борців за незалежність України, ветеранів Афганської війни та сучасних захисників нашої Батьківщини.
День Перемоги – особливе свято. В цьому дні вміщається історія людського болю та страждань, історія подвигу та боротьби…
У День пам’яті і примирення ми маємо шанс вислухати і зрозуміти один одного, забути образи чи нав’язані стереотипи, осягнути, що усі ми є українцями – єдиною нацією, яка має свою незалежну державу.
Нині, у складний для України час, з новою силою суспільство відчуває вдячність до ветеранів, які боролися за свободу рідного краю, мир і спокій для прийдешніх поколінь. Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю героїв, які боронили Україну у часи Другої світової війни, добровольців та бійців Збройних сил, які загинули на сході нашої держави вже у наш час, всіх, хто загинув у боротьбі з ворогом, захищаючи рідну землю.
Бажаю всім захисникам нашої держави міцного здоров’я на довгі літа, щастя, злагоди та мирного неба над головою. Нехай у кожній родині запанує спокій та мир, буде достаток, благополуччя та добробут.

З повагою
селищний голова                                                      Федір Войтюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь