A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

24 березня відбулась позачергова сесія Іваничівської селищної ради, метою якої було виділення коштів на організацію заходів для запобігання поширенню на території України коронавірусної інфекції СOVID-19

Дата: 24.03.2020 20:11
Кількість переглядів: 1440

Фото без описуУ зв’язку з ситуацією, яка склалась в Україні, 24 березня відбулась позачергова сесія Іваничівської селищної ради, метою якої було виділення коштів на організацію заходів для запобігання поширенню на території України коронавірусної інфекції СOVID-19. Відповідним рішенням селищної ради на боротьбу з коронавірусом було виділено кошти в сумі 180 000 (сто вісімдесят тисяч гривень).

Зокрема, на придбання засобів індивідуального захисту, дезінфікуючих засобів та медикаментів для КНП "Іваничівський РЦПМСД" – 20 000 грн, для КНП "Іваничівська ЦРЛ" – 70 000 грн, на поповнення матеріального резерву пального на проведення заходів по запобіганню поширення коронавірусної інфекції – 10 000 грн. та 30 000 на придбання засобів індивідуального захисту та дезінфікуючих засобів для працівників установ, депутатів селищної ради та жителів громади.
Також з селищного бюджету виділено 20 000 грн Іваничівському ВУЖКГ на придбання засобів індивідуального захисту та дезінфікуючих засобів для працівників установи.
Крім того, на позачерговій сесії селищної ради, яка відбулась 18 березня, із селищного бюджету було виділено 25 000 грн. на придбання засобів індивідуального захисту, дезінфікуючих засобів та медикаментів для КНП "Іваничівський РЦПМСД".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора