A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

На березі озера Татарка відбулися Водохресні купання

Дата: 20.01.2020 08:56
Кількість переглядів: 1294

Фото без описуТрадиційно на перший день Водохреща зібралися жителі селища Іваничі на березі озера Татарка, щоб долучитися до Водохресних купань, набратися у студеній купелі сил, здоров’я і наснаги на весь прийдешній рік.


Привітали усіх зі святом голова Іваничівської селищної ради Федір Войтюк та голова Іваничівської районної ради Андрій Бадзюнь.
Водосвятний молебень відслужили митрофорні протоієреї настоятелі Свято-Покровського храму отці Андрій та Василь, після якого отець Андрій благословив охочих на занурення у воду, та рясно окропив святою водою усіх вірян.
Віншували іваничівців та гостей краю працівники КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту Іваничівської селищної ради» та клубу села Древині, подарувавши присутнім колядки та щедрівки.
За сприяння депутатського корпусу та активних жителів громади після купелі на всіх чекав гарячий борщ, плов, куліш, глінтвейн та смачна уха.
Свято Водохреща принесло чимало позитивних емоцій, як тим хто купався, так і тим хто за цим всім спостерігав, не наважившись зануритись у воду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора