Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

По Україні з краю в край ходить Святий Миколай

Дата: 19.12.2019 14:24
Кількість переглядів: 597

Фото без опису19 грудня 2019 року  в примішенні навчально - виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1- гімназія» смт Іваничі відбулося дійство  до Дня Святого  Миколая для дітей - сиріт, дітей, які  позбавлені батьківського піклування та дітей учасників бойових дій -  учнів закладів загальної середньої освіти Іваничівської селищної ради.

 

  Шестикласники  школи підготували чудове театралізоване дійство про чудеса Святого Миколая. Тут і ангели, і зірочки, і чортики,  і слухняні дітки, і, звичайно, Святий Миколай. Учні школи – гімназії  зачаровували присутніх піснями про Святого Миколая.

Фото без опису

          Зі  словами привітань до дітей звернувся заступник селищного голови Віктор Березюк, який побажав діткам бути слухняними, чемними, добрими, і здоровими, тішити батьків та вчителів своїми успіхами та рости на благо рідної України.  Віктор Григорович вручив  дітлахам  солодкі подарунки .

Фото без опису

   Педагог- організатор  навчально - виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1- гімназія » смт Іваничі Олена Сінкевич  провела ігри та розваги з дітками.

Фото без опису

 Усім було весело!...

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора