A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

з Днем місцевого самоврядування!

Дата: 06.12.2019 10:43
Кількість переглядів: 756

Фото без описуШановні депутати, члени виконавчого комітету,
працівники апарату селищної ради,
ветерани місцевого самоврядування!
Щиро вітаю вас із Днем місцевого самоврядування!


Місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, вираженням ініціативи людей. Ради та їх органи сьогодні відіграють важливу роль в демократизації суспільства, є найближчими до жителів територіальних громад та несуть відповідальність за забезпечення належних умов для їх проживання.
Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців сіл, селищ, міст.
День місцевого самоврядування – це добра нагода для підведення підсумків, аналізу зробленого та планів на майбутнє. Не зважаючи на серйозні випробування, з якими зіткнулася наша держава та місцеве самоврядування в останні роки, Іваничівська селищна рада та її органи плідно працювали над вирішенням цілого ряду важливих соціально-економічних питань розвитку територіальної громади.
Бажаю усім працівникам та ветеранам органів місцевого самоврядування, депутатам селищної ради та Вашим сім’ям міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя, добра і достатку. Нехай Ваша професійність, досвід та висока відповідальність перед нашою громадою сприяють її розвитку та змінам на краще.

 

З повагою  селищний голова                               Федір Войтюк.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора