A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Україна – країна гідності та свободи

Дата: 21.11.2019 15:59
Кількість переглядів: 996

Фото без опису21 листопада, у День Гідності та Свободи, в Іваничівському районному домі «Просвіта» відбувся літературно-музичний захід «Україна – країна гідності та свободи» за участю представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадських організацій, трудових колективів підприємств, організацій, установ, місцевих жителів та учнівської молоді.

Розпочалося дійство з виконання Державного Гімну України та хвилини мовчання за полеглими за волю та незалежність України, усіма, хто загинув, відстоюючи єдність та соборність держави. Вічною раною на серці кожного українця буде пам'ять про героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, які віддали власне життя за свої переконання.

До присутніх звернувся поет Прибузького краю, громадський діяч, учасник Майдану Ярослав Гиць, який прочитав власні вірші про події Революції Гідності, закликав молоде покоління бути справжніми патріотами.

Проникливими були слова ведучої, звернені до матері загиблого земляка Сергія Байдовського: «Маріє Євгеніївно, ми  хочемо Вам низько вклонитися  за виховання такого сина. Схиляємо голови перед Вашою вічною скорботою».

У рамках відзначення Дня Гідності та Свободи у виконанні аматорів сцени пролунали патріотичні музичні твори, сповнені любові до України та надії на її краще майбутнє. Кульмінацією стала хореографічна композиція «Небесна сотня…Тільки щоб недаремно».

Захід пройшов на високій патріотичній ноті, по завершенню якого селищний голова Федір Войтюк  та учасники  дійства поклали  квіти до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та загиблим учасникам антитерористичної операції «Герої не вмирають».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора