A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Упевнені в собі, молоді та рішуче налаштовані

Дата: 08.10.2019 10:19
Кількість переглядів: 1107

Фото без опису13 юнаків з Прибузького краю призвані на строкову службу до лав Збройних Сил України. З цієї нагоди 7 жовтня 2019 року у сесійній залі Іваничівської районної ради відбувся уpочисті проводи пpизовників для пpоходження стpокової військової служби.


З напутнім словом до юнаків звернувся заступник селищного голови з гуманітарних питань Віктор Березюк.
«Перед вами нелегке випробування, але я переконаний, що ви успішно оволодієте знаннями і навичками необхідними для проходження служби у військових частинах Збройних Сил України», - наголосив Віктор Григорович та побажав призовникам міцного здоров’я та успіхів у службі.
Зі словами вітань до призовників звернулися в.о. голови, заступник голови районної державної адміністрації Людмила Войтович, голова Поромівської сільської ради Євген Недищук, староста Заболотцівського старостату Литовезької сільської ради Олександр Цибуховський, військовий комісар Іваничівського районного комісаріату підполковник Олександр Кондисюк.
Благословив новобранців на легку службу та вручив іконки митрофорний протоієрей, настоятель Свято-Покровського храму селища Іваничі отець Андрій Мельничук.
На добру згадку про зустріч очільники та представники громад вручили призовникам пам’ятні подарунки, а учні НВК «ЗОШ I-IIIступенів №1 – гімназія» смт Іваничі вручили квіти та символічні обереги, виготовлені руками вихованців будинку дитячої та юнацької творчості .

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора