Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Урочистості з нагоди Дня працівника освіти

Дата: 04.10.2019 10:06
Кількість переглядів: 742

Фото без опису3 жовтня 2019 року з нагоди Дня працівника освіти, який відзначається щорічно у першу неділю жовтня, у залі районного будинку «Просвіта» відбулися урочистості за участі керівництва громади, керівників та педагогічних працівників закладів освіти Іваничівської селищної ради.

 

Творці нового покоління українців - це про наших працівників освіти. Педагог – особистість неординарна, творча, обізнана, яка ввесь час перебуває в пошуку чогось нового, цікавішого, досконалішого. Немає, мабуть, на землі людини яка б вийшла у великий світ без напутнього слова вчителя. Адже саме він засіває невинні дитячі душі зерном мудрості, доброти, вчить жити, бо життя – це той самий урок, який треба пройти впевненим кроком.

Цього дня віншували вчителів, вихователів дошкільних навчальних закладів, шкільних бібліотекарів, технічний персонал навчальних закладів.

Щирі посмішки на обличчях, радість в очах – саме такі наші педагоги сьогодні – у день, коли на їх адресу лунали найщиріші вітання та побажання від представників влади та аматорів сцени.

На свято завітали заступник селищного голови з гуманітарних питань Віктор Березюк разом із начальником гуманітарного відділу Світланою Король, голова первинної профспілкової організації профспілки працівників освіти і науки Іваничівської селищної ради Ніна Лях.

Щирими та гарними словами роботу освітян відзначив Віктор Березюк. Зокрема наголосив, що цього дня у залі зібралась без перебільшення еліта краю. «Саме Ви – педагоги, щодня долучаєтесь до формування особистостей майбутнього покоління українців. Те, що Ви щоденно вкладаєте в дітей – неоціненний дар, яким Ви щиро ділитесь із юнню. Зараз на Вас покладена місія осучаснювати процес навчання і ми усі разом щодня змінюємося, навчаємося та розвиваємось. Дякую за працю, турботу, вкладені серце і душу у майбутнє Іваничівської громади та України».

Світлана Король зауважила, що педагоги супроводжують дитину починаючи із дитячого садочка протягом багатьох років. «Ви вкладаєте знання у юнь, аби потім вихованці ухвалювали правильні рішення, йшли вірним шляхом, робили добрі справи і розуміли, що вони живуть у прекрасній країні – Україні. Прийміть щирі вітання із професійним святом і слова вдячності за ваше служіння, вашу відданість, за професіоналізм, небайдужість, любов до дітей.

Нехай ваші нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними. Нехай вихованці будуть старанними, якими можна пишатися. А в родинах панує щастя і затишок. Здоров’я, любові, достатку. Нехай Вас оточують повага і любов, доброзичливість і милосердя, життєрадісність і наша подяка».

Ніна Лях, вітаючи колег, бажала всіляких гараздів та наголосила, що освіта - це не лише школа, це і садочок, тому представники усіх цих колективів зібрались сьогодні у залі. «День працівників освіти - це наш спільний захід. Освітянський процес наразі активно реформується, але до цього виклику Ви були готові, педагоги громади успішно освоюють нові підходи до навчання та виховання. Бажаю Вам всього найкращого та вдячних учнів».

Найкращим результатом педагогічної роботи є розумні та виховані діти, переможці різноманітних конкурсів, олімпіад, спортивних турнірів, тощо. Тож за сумлінну творчу працю, високий рівень професіоналізму, реалізацію новітніх освітянських програм, вагомий особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди професійного свята - Дня працівників освіти було нагороджено Подяками працівників освіти Іваничівської громади.

Поміж відзначень лунали вокальні та тішили око хореографічні композиції презентовані юними талантами шкіл та аматорськими колективами і окремими виконавцями Іваничівської громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора