A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

З 01.10.2019 року змінюються реквізити бюджетних рахунків для сплати податків і зборів

Дата: 26.09.2019 11:00
Кількість переглядів: 1757

Фото без описуПро сплату податків відповідно до стандартів IBAN – у режимі діалогу з представниками бізнесу

        

Про законодавчі новації та перехід на нові бюджетні рахунки з 1 жовтня 2019 року розповіла роботодавцям представник територіальних органів ДПС у Волинській області Олена Нікотіна на нещодавній зустрічі з підприємцями в Луцькому районному центрі зайнятості.

Посадовець звернула увагу учасників на те, що з 01.10.2019 року змінюються реквізити бюджетних рахунків для сплати податків і зборів, відкритих відповідно до вимог стандарту IBAN.

«В зв’язку з переходом на міжнародні стандарти бухгалтерського обліку просимо підприємців бути уважними та врахувати у своїй роботі вимоги щодо перерахування податків і зборів на нові бюджетні рахунки з 1 жовтня. Звичайно ж, що для зручності платників передбачено перехідний період з 1 по 31  жовтня 2019 року. Однак, з 1 листопада 2019 року зарахування коштів здійснюватиметься відповідно до стандартів IBAN на нові рахунки у постійному режимі»,- зазначила Олена Нікотіна.

Посадовець наголосила, що податківці зацікавлені у спілкуванні з платниками податків з конкретних питань щодо виконання податкових зобов’язань.

«Наш діалог покликаний попередити ситуації, коли представники бізнесу не знають вимог закону щодо строків та особливостей сплати податків. Ми прагнемо донести нашу інформацію широкому колу платників, щоб запобігти виникненню податкового боргу та штрафних санкцій в зв’язку з невчасною сплатою податків», – підсумувала Олена Нікотіна. 

       Довідково: всі рахунки для зарахування платежів до Державного бюджету України та місцевих бюджетів розміщені на субсайті територіальних органів ДПС у Волинській області за посиланням: http://vl.tax.gov.ua в розділі «Бюджетні рахунки» та на сторінці  Г ДПС у Волинській області у мережі Facebook.

На зустрічі представник податкової служби звернула увагу роботодавців на дотримання ними вимог трудового законодавства, на своєчасному нарахуванню заробітної плати та сплати податків. Не залишилося без  уваги і єдиний внесок, зобов’язання щодо нарахуванню і сплати якого мають саме роботодавці.

Сектор комунікацій ГУ ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора