A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Привітання з Днем державного прапора та Днем Незалежності України!

Дата: 23.08.2019 15:27
Кількість переглядів: 800

Фото без описуДорогі земляки! Щиро вітаю Вас з Днем державного прапора та Днем Незалежності України!


23-24 серпня вся країна відзначає дні, коли здійснилася 
споконвічна мрія наших предків - бути господарями на своїй багатій та прекрасній українській землі. Ці свята сповнюють гордістю серце кожного українця за величне минуле нашого народу, який, виборовши свободу, здобув славу і повагу в світі.
Події останніх років довели, що незалежність – це те, за що варто боротися. Тому схилімо голови перед усіма, хто захищав та продовжує захищати свою країну.
Нам випало жити в непростий час, але я щиро вірю, що разом, думаючи про завтрашній день, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією, ми подолаємо всі труднощі та негаразди. Будьмо відповідальними – найперше – перед собою; робімо кожен свою справу і будьмо єдиними у прагненні зберегти найдорожче, що у нас є: свободу та незалежність, адже держава починається з кожного з нас. 
Зичу вам у ці святкові дні стабільності та процвітання, міцного здоров’я, щастя, достатку і злагоди у ваших оселях, мудрості й натхнення у справах. Нехай мир та спокій запанують у кожній українській родині, а достойне майбутнє окриляє всіх нас на нові звершення. 

 

З повагою, 
селищний голова                                        Федір Войтюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора