A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулися заходи з нагоди святкування Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці Незалежності України

Дата: 23.08.2019 15:21
Кількість переглядів: 826

23 серпня в смт Іваничі відбулися заходи з відзначення Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці Незалежності України. На центральній площі селища зібралися представники органів влади району, керівництво та апарат селищної ради, трудові колективи селища, громадськість, молодь, учні НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня смт Іваничі» та КЗ «Іваничівський ліцей №2 імені Юрія Лелюкова». Заходи розпочалися з церемонії підняття Державного Прапора України, виконання Державного Гімну України. Молитву за Україну та український народ відслужили настоятелі Свято-Покровського храму селища Іваничі митрофорні протоієреї отці Андрій та Василь. Керівники селищної ради долучились до покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку, Стели Героям Небесної сотні. 


Хореографічні колективи РД «Просвіта» провели танцювальний флешмоб «Молодь України за МИР».
Ведуча заходу Лілія Оліфір, бібліотекар Іваничівської публічної бібліотеки, подякувала усім за увагу та побажала миру та добра. 
Продовжилось свято в районному будинку культури, де всі охочі змогли переглянути святковий концерт «Моя Україна – єдина та вільна!»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора