A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

4 серпня 2019 року мешканці села Мишів Іваничівської ОТГ відсвяткували День свого населеного пункту.

Дата: 05.08.2019 11:33
Кількість переглядів: 828

4 серпня 2019 року мешканці села Мишів Іваничівської ОТГ з піснями та віршами відсвяткували День свого населеного пункту.
Розпочалось свято зі спортивних змагань, у яких демонструвати свою силу та спритність місцеві жителі та гості із сусідніх сіл.


«Моє село, моя громада – душі утіха і розрада»… Такими словами ведуча Вікторія Шимонюк розпочала концертну програму. З найкращими вітаннями та побажаннями до присутніх звернувся секретар Іваничівської селищної ради Володимир Сарабуна, який висловив щиру подяку всім жителям за любов до рідного села, внесок у його розвиток, добробут та благоустрій. 
До привітань долучилась і в.о. старости сіл Мишів, Древині, Іванівка та Лугове Галина Романюк, яка побажала і надалі збиратися гуртом, ініціювати подібні святкування, а всім присутнім зичила міцного здоров’я, радості і сімейного благополуччя.
Листами вдячності та подарунками від селищної ради були нагороджені найактивніші жителі села, багатодітна сім’я, іменинники, найстарша жителька, подружжя, яке прожило разом 50 років.
Продовжилося свято концертною програмою, яка зібрала чимало людей. Виступи місцевих аматорів сцени, юних виконавців та гостей свята не залишили байдужими жодного з присутніх. 
Наймолодших гостей розважали аніматори, дітлахи мали можливість посмакувати солодощами. Багато охочих оглянули виставку вишитих рушників та плетених виробів із лози від місцевих майстрів, а також скуштувати смаколиків, приготовлених господинями села. А з настанням вечора гуляння продовжилось дискотекою.
Ігри, танці, забави, щирі розмови, усміхнені обличчя, дружні потиски рук - свято вдалося на славу. Отож усі жителі будуть з нетер­пін­ням чекати наступного Дня села.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора