A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

28 липня у селі Іванівка відзначили День села

Дата: 30.07.2019 14:42
Кількість переглядів: 1531

Фото без опису

Кожна людина завжди з великою любов’ю і душевним трепетом згадує місця, де народилася, де минуло її дитинство.

Часточкою нашого серця є рідне село, де живуть найближчі для нас люди – батьки. Тут наші будинки, школа, наші друзі. Це найрідніше місце на землі.

28 липня у селі Іванівка відзначили День села. В цей день місцеві жителі, як завжди, радо зустрічали гостей. До свого рідного куточка з'їхалися люди, які тут народилися, виросли, відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батьків.

Розпочались урочистості подячним молебнем, який відслужив настоятель Свято-Миколаївського храму с. Мишів отець Іван Щербан.

Із теплими словами до жителів села звернувся селищний голова Федір Войтюк. Вітаючи зі святом, Федір Васильович подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села. Також побажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе та в свої можливості. Листи вдячності та подарункові сертифікати від селищного голови отримали активні жителі села Мощинський Вадим та Тимчук Микола. Відзначено також переможців змагань з мініфутболу, волейболу та силових змагань.

Привітати жителів та гостей також приїхала в.о. старости сіл Мишів, Древині, Іванівка та Лугове Галина Романюк. Вона висловила вдячність жителям села за їх активність та згуртованість та вручила подарунок Родзенюку Володимиру, який в цей день святкував свій день народження. Долучився до святкових вітань помічник народного депутата України Ігоря Гузя Андрій Бокоч, який подарував з нагоди свята тенісний стіл.

Аматорські колективи та окремі виконавці із сіл Іванівка, Менчичі та Орищі, будинку культури села Мишів, клубу с. Древині подарували усім присутнім святковий концерт «Моє село – моя родина».

Окрім концерту, гості та жителі села могли пригоститися різними смаколиками, приготованими місцевими господинями, взяти участь у різноманітних спортивних змаганнях та отримати призи. За сприяння Ярослава Кондисюка весело та цікаво пройшла дитяча розважальна програма, в яку включено аніматорів, аквагрим, конкурси та свято фарб «Холі». Також найменші мешканці села мали змогу пострибати на батуті, купити солодку вату та сувеніри.

Продовжились заходи святковою дискотекою за участі соліста Андрія Богуна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора