A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

7 липня Лугове відсвяткувало День села

Дата: 08.07.2019 08:53
Кількість переглядів: 1446

Фото без опису

День села – важлива і хвилююча подія для кожного сільського жителя. Це не просто свято, це свідчення єдності та самоорганізованості місцевого люду. До того ж, це ще один привід зібратися односельцям разом, послухати душевних пісень, подивитися виступи артистів й своїх дітей, поговорити про тих, хто народився цьогоріч, і про ювілярів.

Тому, як правило, на такий день народження села не лише сходяться місцеві, а й з’їжджаються з усіх куточків України ті, хто тут народився і виріс.

7 липня в селі Лугове ніде було яблуку впасти. Ще б пак, адже все село гуляло! Відкрив свято голова Іваничівської селищної ради Федір Войтюк. Вітаючи мешканців із Днем села,сказав: «Це свято, яке єднає всіх жителів громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Успіхи села – це перш за все Ваші успіхи – працелюбних, добрих і чесних людей. Особлива шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомогають молодим розвивати рідне село та підтримувати славетні традиції свого народу. Від щирого серця й від усієї душі зичу усім здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх Ваших справах. Нехай мрія про краще майбутнє окриляє Вас на нові звершення, на нові добрі починання. Нехай народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. А ми, будемо робити все від нас залежне, аби допомогти Вам у цьому. Адже саме покращення якості життя та добробуту людей – основне наше завдання. Зі святом!»

Привітати жителів та гостей приїхали в.о. старости сіл Мишів, Древині, Іванівка, Лугове Галина Романюк та керівник громадської приймальні народного депутата України Ігоря Гузя Тетяна Азаркевич.

Святковий концерт присутнім подарували аматорські колективи та окремі виконавці села Лугове, БК сіл Мишів та Соснина, клубу с. Древині.

Після чудового концерту свято продовжилося на подвір’ї дискотекою та святковим столом, за яким пригощали смачними стравами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора