A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Іваничівська ОТГ вдруге відсвяткувала День громади

Дата: 01.07.2019 10:08
Кількість переглядів: 1216

30 червня, в День Молоді, Іваничівська ОТГ вдруге відсвяткувала День громади.Заходи розпочались із спортивних турнірів з міні-футболу, волейболу та шахів.

На центральній площі проходив святковий концерт, який подарували найталановитіші колективи та солісти Іваничівщини (НВК «ЗОШ I-III ст. №1 – гімназія» смт. Іваничі, «Іваничівський ліцей № 2 імені Юрія Лелюкова Іваничівської селищної ради», «ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Мишів», РД «Просвіта», Іваничівської дитячої музичної школи, БК с. Мишів, БК с. Соснина та клубу с. Древині).

Вулицею Грушевського розмістилася виставка-ярмарок від народних умільців.

У центральному парку гості та жителі селища мали змогу поласувати смаколиками від кращих господинь громади та місцевих підприємців, а також придбати святкову лотерею.

Прихильники спорту оцінили показові виступи з боксу, вільної боротьби та карате.

Безліч розваг було для дітей: батути, надувні гірки, качелі, боді-арт, фотолокації та цікава розважальна програма від студії свята «Карамболь».

Офіційна частина розпочалася виступом селищного голови Федора Войтюка, який привітав усіх присутніх із другою річницею від Дня утворення Іваничівської громади та вручив листи вдячності за надану допомогу у проведенні святкових заходів народному депутату України Ігорю Гузю та директору Товариства з обмеженою відповідальністю «П’ятидні» Валерію Діброві. За високі спортивні досягнення з вільної боротьби нагородив вихованок комунального закладу «Іваничівська ДЮСШ»: Алпєєву Анастасію - чемпіонку України, призерку чемпіонату Європи, учасницю чемпіонату Світу та Лаць Діану - чемпіонку України, учасницю чемпіонату Європи. Подарунковими сертифікатами та кубками відзначив переможців турнірів з міні-футболу (команда «Луга - Іваничі»), волейболу (команда вулиці Зелена смт Іваничі), громадські організації «Спортивний клуб шотокан карате Іваничі «САМУРАЙ» та «СПОРТИВНИЙ КЛУБ ЮНІР» .
Із вітальним словом до жителів громади звернулися народний депутат України Ігор Гузь, Павлівський сільський голова Андрій Сапожник, Поромівський сільський голова Євгеній Недищук, заступник Литовезького сільського голови з гуманітарних питань Галина Гресь, секретар Зимнівської сільської ради Любов Вишняк.

Продовженням свята стали мистецькі вітання від колективів та солістів Павлівської, Поромівської, Литовезької та Зимнівської об’єднаних територіальних громад.

За сприяння народного депутата України Ігоря Гузя розважав гостей чоловічий квартет «Акорд».

Чудовий настрій подарували також вокальний гурт «NOTA NEO» та гурт «Добре Є».

Варто зазначити, що цьогорічний День громади пройшов яскраво та різноманітно, створивши для жителів і гостей Іванич незабутню атмосферу радості та свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь