Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Повідомлення про оприлюднення проекту Детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку щодо будівництва та обслуговування вітрових електростанцій

Дата: 21.06.2019 09:43
Кількість переглядів: 1483

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення

проекту Детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку

щодо будівництва та обслуговування вітрових електростанцій

на території Іваничівської селищної ради Іваничівського р-ну Волинської області

1)   Детальний план території (ДПТ) для будівництва та обслуговування вітрових
електростанцій на території Іваничівської селищної ради Іваничівського р-ну Волинської області розробляється з метою оформлення земельних ділянок під інженерну електротехнічну інфраструктуру, розміщення об'єктів вітрової електростанції ТзОВ «Вінд Павер Джі Ес Ай Волинь», а саме: 37 вітроенергетичних установок (ВЕУ) на території Іваничівської селищної ради на вільній від забудови території комунальної та приватної власності, технологічних автодоріг (під'їздів до об'єктів проектування ВЕУ), раціональне використання вільних територій та їх можливого функціонального призначення, розробка пропозиції щодо можливості вдосконалення інженерної інфраструктури у відповідності з вимогами діючих державних норм та правил, визначення параметрів і конфігурації земельних ділянок, забезпечення можливості виконання санітарно-захисних і протипожежних розривів, виконання планувальних обмежень та умов функціонування об'єктів, що проектуються.

Будівництво комплексу вітрових електростанцій сприятиме розвитку альтернативної енергетики, дозволить покращити соціально-економічну ситуацію, створить нові робочі місця, забезпечить надходження до бюджету та підвищить ефективність використання території.

2)  Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ - Іваничівська сельщна рада Іваничівського р-ну Волинської області.

3)    Громадське обговорення ДПТ та звіту про стратегічну екологічну оцінку будівництва та обслуговування вітрових електростанцій на території Іваничівської селищної ради Іваничівського р-ну Волинської області здійснюється у формі надання письмових зауважень і пропозицій.

а)  Дата початку та строки здійснення процедури: Письмові зауважень і пропозиції приймаються з 21 червня 2019р. до 21 липня 2019 р.;

б) місце проведення запланованих громадських слухань:

у разі надходження заяв щодо презентації проекту, додатково на дошці оголошень сільської ради буде розміщено дату, час та місце публічного представлення Детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку будівництва та обслуговування вітрових електростанцій на території Іваничівської селищної ради Іваничівського р-ну Волинської області;

в)   Ознайомлення з проектом Детального плану території та звіту про стратегічну
екологічну оцінку будівництва та обслуговування вітрових електростанцій на території Іваничівської селищної ради Іваничівського р-ну Волинської області здійснюється в Іваничівській селищній раді (смт. Іваничі, вул. Грушевського, 13. Іваничівський район. Волинська область, тел.(03372) 2-11-83 та на офіційному сайті https://ivaselrada.gov.ua)

ґ) Зауваження та пропозиції приймаються з 21.06.2019р до 21.07.2019р. за адресою: Іваничівська сельщна рада Іваничівського р-ну Волинської області (смт. Іваничі. вул. Грушевського, 13, Іваничівський район, Волинська область, тел.(03372) 2-11-83. ivaselrada@ukr.net).

д) Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов'язаної зі здоров'ям населення, що стосується ДПТ, є Іваничівська селищна рада Іваничівського р-ну Волинської області (смт. Іваничі, вул. Грушевського, 13, Іваничівський район, Волинська область, тел.(03372) 2-11-83 , https://ivaselrada.gov.ua).

4)    Оскільки будівництво та обслуговування вітрових електростанцій не матиме
суттєвого впливу на довкілля, територіально ділянка розташована на значній відстані від межі сусідніх держав, необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДПТ відсутня.

Звіт  про стратегічну екологічну оцінку Детального плану території  для будівництва та обслуговування об’єктів альтернативної енергетики (ПЕРЕГЛЯНУТИ/ЗАВАНТАЖИТИ)

Графічні матеріали та додатки  (ПЕРЕГЛЯНУТИ/ЗАВАНТАЖИТИ)

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора