A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

«Пам’ятаємо - Перемагаємо»

Дата: 08.05.2019 15:12
Кількість переглядів: 890

Фото без опису

8 травня 2019 року на Меморіалі Слави відбулася поминальна панахида за загиблими та  мітинг «Пам’ятаємо. Перемагаємо» з нагоди Дня пам’яті і примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 

За роки війни майже кожна українська родина зазнала непоправних втрат, мільйони солдат повернулися додому, зазнавши важких поранень, тисячі життєвих стежинок було понівечено.
У дні сучасності все більше уваги звертають не на загальновідомі факти боїв та перемог, а на конкретні особистості, які ціною власного життя виборювали кожен сантиметр землі, відстоювали кожен населений пункт.

У заході взяли участь керівники селища та району, ветерани військової служби, військовослужбовці, депутати, керівники та представники підприємств, установ, організацій, учасники АТО,  духовенство, учнівська молодь, жителі та гості селища.

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували загиблих у роки Другої світової війни земляків та загиблих у війні на Сході країни.

Поминальну панахиду за загиблими у Другій світовій війні відслужили настоятелі Свято-Покровського храму селища Іваничі митрофорні протоієреї отці Андрій та Василь.

Опісля присутні поклали вінки та квіти до підніжжя могил та пам’ятної стели загиблим воїнам в зоні АТО та Герою України Сергію Байдовському на Меморіальному комплексі.

Внесок нашого народу у перемогу над нацизмом неможливо переоцінити. В запеклих боях, рятуючи Україну і світ віддали своє життя справжні герої. Саме вони героїчно відстояли наше невід’ємне право жити вільно на рідній землі.

Ведуча заходу Ірина Приймак – провідний бібліотекар Іваничівської публічної бібліотеки  подякувала усім за увагу та побажала миру, добра і терпіння.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора