A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Проекти рішень виконкому №5 «Проекти рішень виконкому №5»

Кількість переглядів: 130
Скликання: Восьме скликання
Сесія: 2022 рік
Тип документу: Проекти рішень виконкому
Дата прийняття: 14.02.2022
Дата оприлюднення: 18.02.2022
Номер документу: 5
Назва документу: Проекти рішень виконкому №5
Прикріплені файли:
  1. Про погодження проекту рішення селищної ради «Про звіт про виконання бюджету Іваничівської селищної територіальної громади за 2021 рік» (0.04 МБ)
  2. ЗВІТ ПРО ВИКОНАННЯ БЮДЖЕТУ ІВАНИЧІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ (0.11 МБ)
  3. Про присвоєння поштової адреси об’єкту нерухомого майна Позняковського В.В. (0.04 МБ)
  4. Про роботу комісії з визначення та відшкодування територіальній громаді в особі Іваничівської селищної ради збитків, заподіяних внаслідок порушення вимог земельного законодавства за 2021 рік (0.04 МБ)
  5. Про роботу комісії з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків і зборів до місцевого бюджету усіма категоріями платників за 2021 рік, утвореної розпорядженням селищного голови від 18 січня 2021 року №4-р (0.03 МБ)
  6. Про стан утримання, навчання та виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, влаштованих до сімейних форм виховання (0.03 МБ)
  7. Про схвалення проєкту порядку використання коштів, передбачених в бюджеті селищної територіальної громади для надання одноразової матеріальної допомоги на поховання, виділених для реалізації Комплексної програми соціального захисту населення Іван (0.06 МБ)
  8. Про внесення змін у рішення виконавчого комітету Іваничівської селищної ради від 27.01.2022 року №18 «Про квартирний облік громадян, які потребують поліпшення (0.12 МБ)
  9. Про зняття з квартирного обліку сім’ї Панасюк М.В. (0.02 МБ)
  10. Про взяття на квартиний облік Степанюк І.А. (0.03 МБ)
  11. Про схвалення проєкту порядку використання коштів, передбачених в бюджеті селищної територіальної громади для заходів поздійсненню соціального захисту дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, та дітей, які перебувають в складних (0.09 МБ)
  12. Про схвалення проєкту порядку використання коштів, передбачених в бюджеті селищної територіальної громади для компенсаційних виплат фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, інвалідам загального захворювання, хворим, (0.08 МБ)
  13. Про схвалення проєкту порядку використання коштів, передбачених в бюджеті селищної територіальної громади для соціальноїпідтримки окремих категорій громадян, виділених для реалізації Комплексної програми соціального захистунаселення Іваничівської (0.03 МБ)
  14. Про схвалення проєкту порядку використання коштів, передбачених у бюджеті селищної територіальної громади для надання одноразової грошової матеріальної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, за зверненнями до депутатів сел (0.11 МБ)
  15. Про схвалення проєкту порядку використання коштів, передбачених в бюджеті селищної територіальної громади для надання одноразової матеріальної допомоги на поховання, виділених для реалізації Комплексної програми соціального захисту населення Іван (0.1 МБ)
  16. Про схвалення проєкту використання коштів, передбачених у бюджеті селищної територіальної громади для надання одноразової грошової матеріальної допомоги внаслідок важкого захворювання особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю для придбання засоб (0.09 МБ)
  17. Про схвалення проєкту Програми управління та ефективного використання об’єктів комунальної власності та земельних ресурсів Іваничівської селищної ради на 2022- 2025 роки (0.19 МБ)
  18. Про схвалення проєкту Програми поводження з твердими побутовими відходами в Іваничівській селищній раді на 2022- 2025 роки (0.04 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора